Η ανυπομονησία του Σέρχιο Αραούχο να φορέσει εκ νέου την κιτρινόμαυρη φανέλα της ΑΕΚ δεν κρύβεται. Στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ στο Youtube ο Αργεντινός έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο! Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι πολύ πιθανό, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις μετράει η πρόθεση!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του «Τσίνο»:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι ευτυχισμένος. Είμαι πολύ υπερήφανος που θα φορέσω ξανά αυτή τη φανέλα. Μιας ομάδας που με βοήθησε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και γι’ αυτό πιστεύω ότι επιστρέφω στο σπίτι μου, όπου θριάμβευσα και νομίζω ότι είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνω ξανά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Η ελπίδα όλων είναι ότι έρχεσαι για… τελευταία φορά, γιατί δεν θα ξαναφύγεις.

«Κι εγώ αυτό ελπίζω, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ο πρόεδρος το καλοκαίρι να αποφασίσει ώστε τα επόμενα τρία χρόνια να είμαι εδώ».

-Έχεις δει το νέο γήπεδο σε φωτογραφίες. Σκέφτεσαι τον εαυτό σου να παίζει σε αυτό, με το 11;

«Θα ένιωθα τεράστια υπερηφάνεια να πατήσω πρώτος το χορτάρι στο νέο γήπεδο, να μπορέσω να πετύχω το πρώτο γκολ και να δώσω χαρά στον κόσμο μας».

-Έχεις καταλάβει πόσο πανηγυρίζουν οι πρώην συμπαίκτες σου που θα σε έχουν ξανά μαζί τους;

«Φυσικά και το έχω καταλάβει. Έχω μιλήσει με πολλούς από τους συμπαίκτες μου, έχουμε μοιραστεί τη χαρά μου, γιατί αισθάνομαι πάρα πολύ ευτυχής και ελπίζω όλοι μαζί να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

-Υπάρχει κάποιος που σου έχει λείψει περισσότερο όλο αυτό το διάστημα;

«Ο Μάρκο (σ.σ. Λιβάγια), γιατί είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο είχαμε μια τρομερή σχέση, όχι μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ήμασταν και συγκάτοικοι όσο καιρό ήμουν εδώ. Όταν δεν ήμουν με τον Μάρκο στο δωμάτιο μου έλειπε. Μου έλειπε αυτή η επικοινωνία που είχαμε. Και μέσα στο γήπεδο, δεν χρειαζόταν ούτε να κοιταζόμαστε για να συνεννοηθούμε. Θα τον δω αύριο, ελπίζω να είμαι και στην αποστολή με όλους του συμπαίκτες του και είμαι πολύ χαρούμενος που θα τους δω ξανά όλους αύριο».

-Ότι ο κόσμος έχει τρελαθεί με την επιστροφή σου το έχεις καταλάβει. Πώς νιώθεις γι’ αυτό;

«Το έχω καταλάβει. Ο κόσμος έχει τρελαθεί. Τη μέρα των γενεθλίων μου έλαβα πάρα πολλά μηνύματα, παραλίγο να μπλοκάρει το Instagram. Έστελναν και στην κοπέλα μου, που αναρωτιόταν γιατί στέλνουν και σε εκείνη. Είναι καταπληκτικό το συναίσθημα. Πιστεύω πως όταν ακούσω ξανά το όνομά μου θα συγκινηθώ πάρα πολύ».

-Είσαι έτοιμος να παίξεις… την Κυριακή;

«Αν θέλει ο προπονητής, προχωράμε. Είμαι έτοιμος!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης