Στις φυλακές ανήλικων, που βρίσκονται στον Αυλώνα βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης ο δημοσιογράφος, Μάκης Tριανταφυλλόπουλος και ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας.

Ο «Κολοσσός», ο οποίος εκπροσώπησε το ποδοσφαιρικό τμήμα της «Ένωσης», στο πλαίσιο της κοινωνικής δραστηριότητας της ομάδας, μοίρασε μπάλες στους νεαρούς κρατούμενους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν για τη νέα αρχή που πραγματοποιείται στoν «δικέφαλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο τεχνικός της ΑΕΚ και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ενημερώθηκαν τόσο από τους ίδιους τους κρατούμενους όσο και από διοικητικά στελέχη του σωφρονιστικού καταστήματος για τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Η διεύθυνση των φυλακών εξέδωσε στη συνέχεια ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, τον προπονητή κύριο Τραϊανό Δέλλα και τον κύριο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο Δημοσιογράφο – Εκδότη, για το αθλητικό υλικό, μπάλες, φόρμες, μπλούζες και μπουφάν που πρόσφεραν στους ανήλικους κρατουμένους.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την επαναλαμβανόμενη στήριξη των νεαρών κρατουμένων από την ΑΕΚ και από τον κύριο Τριανταφυλλόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκινητική επίσης ήταν η προσέγγιση των προβλημάτων στο ΕΚΚΝ Αυλώνα και η διάθεση για περαιτέρω συνεργασία από τον καταξιωμένο Ποδοσφαιριστή Τραϊανό Δέλλα.

Εκ της Διευθύνσεως».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης