Ένα 25λεπτο ήταν αρκετό για την ΑΕΚ, προκειμένου να επικρατήσει του Βόλου στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι, που διεξήχθη το Σάββατο στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα η Ένωση επιβλήθηκε με 2-0 των νεοφώτιστων στη Super League 1, φανερώνοντας στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στοιχεία από τις προσδοκίες του Μιγκέλ Καρντόσο. Σκόρερ της ΑΕΚ οι Ζεράλντες (14΄) και Κλωναρίδης (57΄).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καλή κυκλοφορία της μπάλας, ο περιορισμός των λαθών (παρά την πίεση ψηλά των φιλοξενούμενων) και κάποιοι αυτοματισμοί είναι τα στοιχεία που θα ήθελε να κρατήσει ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος είδε από ένα καλό 20λεπτο σε κάθε μέρος.

Η Ένωση είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο 25λεπτο, διάστημα κατά το οποίο άνοιξε και το σκορ.

Πιο συγκεκριμένα πίεσε ψηλά και στο 14΄ είδε τον Σιμάο να βγάζει την κάθετη μπαλιά στον Μάνταλο, με τον τελευταίο να… σερβίρει έτοιμο γκολ στον Ζεράλντες, καθώς με κοντινό πλασέ ο Πορτογάλος έγραψε το 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Καρντόσο χαμήλωσε το ρυθμό της στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, αλλά με το… καλημέρα της επανάληψης ανέβασε και πάλι στροφές, γράφοντας το τελικό 2-0, όταν ο Χουλτ βρήκε τον Κλωναρίδη, με τον τελευταίο να βρίσκει δίχτυα.

 

 

ΑΕΚ (Μιγκέλ Καρντόσο): Αθανασιάδης (46΄ Τσιντώτας), Παουλίνιο, Βράνιες (46΄ Σβάρνας), Οικονόμου (74΄ Λόπες), Χουλτ, Γαλανόπουλος (62΄ Ντέλετιτς), Σιμόες, Ζεράλντες, Σιμάο, Μάνταλος (64΄ Σαμπανάτζοβιτς), Κλωναρίδης (81΄ Μπότος).

 

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Τσοκάνης, Ντεντάκης, Μπασόνγκ, Διαμαντής, Ηλιόπουλος, Φεράρι, Αουγκούστο, Ζοάο, Μυστακίδης, Γέντρισεκ.

Στην επανάληψη για τον Βόλο έπαιξαν οι: Καραγκιόζης, Λύρατζης, Κορέλας, Δημόπουλος, Τσαούσης, Κορνέζος, Συμελίδης, Μήτογλου (68’ Κορνέζος), Σαρμιέντο, Κυζεριδης, Μάντζης.

Πηγή video: NOVA

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης