Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Αστέρα στην Τρίπολη σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε στο 33ο λεπτό με πέναλτι ο Πέτρος Μάνταλος.
Οι δύο ομάδες σημάδεψαν τρεις φορές τα δοκάρια στον αγώνα, τα δύο οι «κιτρινόμαυροι» και το ένα οι Αρκάδες.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η ΑΕΚ από το καλημέρα ήθελε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να μην αφήσει περιθώρια στον Αστέρα. Μάλιστα στο 10′ έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Μπακασέτα σταμάτησε στο δοκάρι. Η Ενωση συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και ο Μάνταλος στο 33′ κέρδισε το πέναλτι, μετά από παράβαση του Κώτσιρα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο αρχηγός της ΑΕΚ κι έκανε το 1-0 που ήταν και το σκόρερ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έψαξαν περισσότερο το γκολ και ήταν πιο απειλητικοί. Στο 65′ ο Λαμπρόπουλος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Τριανταφυλλόπουλο και σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Στο 88′ ο Αστέρας έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά το σουτ του Μανιά βρήκε το δοκάρι του Μπακάκη. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και η ΑΕΚ πέρασε από μία πολύ δύσκολη έδρα.

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 0-1 (Novasports 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 33′ πεν. Μάνταλος
10′ δοκάρι ο Μπακασέτας
64′ δοκάρι ο Λαμπρόπουλος
88′ δοκάρι ο Μανιάς


Κίτρινες κάρτες:
Κώτσιρας – Πόνσε, Μάνταλος, Άλεφ, Οικονόμου

Κόκκινες κάρτες:

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης (46′ Βαλιέντε), Μαρτίνες (73′ Δουβίκας), Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (65′ Φερνάντες), Κυριακόπουλος, Μανιάς.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Μπάρκας, Μπακάκης (65′ Τσόσιτς), Λαμπρόπουλος, Οικονόμου, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Μάνταλος (83′ Άλεφ), Λιβάγια, Πόνσε (65′ Λόπες).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης