Με το σκορ στο 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 20’ με τον Κρέσπι, ενώ η Ένωση ισοφάρισε με πέναλτι του Ολιβέιρα στο 33’. Στο 70ό λεπτό ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Λουίς Φερνάντεθ και ο Μπαράλες που εκτέλεσε έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20΄ με εκπληκτικό γυριστό σουτ του Κρέσπι από σέντρα του Μουνάφο. Στο 32΄ ο Νέλσον Ολιβέιρα ισοφάρισε με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Λόπες από τον Μουνάφο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο β΄ ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε παρόλα αυτά ο Αστέρας είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη όταν κέρδισε πέναλτι στο 70΄ σε ανατροπή του Λουίς Φερνάντεθ από τον Τσιγκρίνσκι. Όμως, ο Μπαράλες έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Έτσι η ΑΕΚ που εμφανίστηκε βελτιωμένη στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού της, όχι όμως και στη δημιουργία φάσεων, έχει τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, πιθανότατα στις 29/1.

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 1-1 (Comsote Sport 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 20′ Κρέσπι (Αστέρας), 33′ πεν. Ολιβέιρα (ΑΕΚ)

-70′ έχασε πέναλτι ο Μπαράλες

 

 

Κίτρινες κάρτες: Ριέρα, Μουνάφο, Σίτο, Ιγκλέσιας, Σουάρεθ – Αλμπάνης, Μάνταλος, Τσιγκρίνσκι

Κόκκινες κάρτες:

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τασουλής, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας, Σουάρεθ, Μουνάφο, Ριέρα (62′ Λ. Φερνάντεθ), Σίτο (55′ Χαουρέγκι), Κρέσπι (83′ Μπ. Φερνάντεθ), Μπαράλες.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Παουλίνιο (82′ Μπακάκης), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες, Κριστίτσιτς, Μάνταλος, Αλμπάνης (71′ Σβάρνας), Βέρντε, Ολιβέιρα (81′ Κλωναρίδης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης