Το… στείρο 0-0 της ΑΕΚ απέναντι στον Ηρακλή έφερε τις πρώτες μουρμούρες στην Ένωση αναφορικά με τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα από τον Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ η ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε συνδυασμό με την αγωνιστική εικόνα των «κιτρινόμαυρων» προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια για τον Γεωργιανό τεχνικό.

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε κάτω του μετρίου στο ντέρμπι με τον Κετσπάγια να χρεώνεται τις άστοχες επιλογές, αλλά και την κακή προετοιμασία της ομάδας. Σε ότι αφορά τη διοίκηση αποφεύχθηκε σε πρώτο χρόνο κάποια απόφαση εν θερμώ, ωστόσο το ενδεχόμενο να αποφασιστεί το τέλος της συνεργασίας με τον Τιμούρ Κετσπάγια είναι αρκετά πιθανό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Δευτέρα θεωρείται μία κρίσιμη ημέρα αναφορικά με το μέλλον του Γεωργιανού, ο οποίος μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες είναι πιθανό να μην καταφέρει να τους προπονήσει ξανά.

Να σημειωθεί ότι αν ο Κετσπάγια απολυθεί θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη σεζόν που ο προπονητής της ΑΕΚ χάνει τη δουλειά του, μετά από ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πέρσι ο Τραϊανός Δέλλας πλήρωσε το… μάρμαρο της βαριάς ήττας με 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης