Το πιο δυνατό τεστ ενόψει της επόμενης σεζόν θα το δώσει η ΑΕΚ το Σάββατο (23/8, 20:30) κόντρα στη Ρόμα στο ΟΑΚΑ, αλλά τα συμπεράσματα για το τι σχεδιάζει ο Τραϊανός Δέλλας βγήκαν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας στο Πήλιο.

Ο προπονητής αφού πρώτα τόνισε την ικανοποίηση του για τη δουλειά όλων στο Πήλιο κατόπιν τους μίλησε για το σπουδαίο φιλικό του Σαββάτου με τη Ρόμα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένα μεγάλο ματς, αυτό με τη Ρόμα. Θέλω να το χαρείτε, να το ευχαριστηθείτε κι εσείς και ο κόσμος. Όμως μην ξεχνάτε ότι θα κατέβουμε στο γήπεδο για να το κερδίσουμε, όπως κάνουμε για κάθε παιχνίδι», είπε ο Δέλλας.

Όσο για την προετοιμασία;

«Μπράβο για όσα κάνετε και την προσπάθεια που καταβάλατε αυτές τις μέρες που περάσαμε στο Πήλιο. Δουλέψατε σκληρά και το αναγνωρίζω. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας όμως και θέλω να το ξέρετε. Δεν σταματάμε εδώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ξεκάθαρο ότι ο νεαρός τεχνικός έχει χτίσει τους «κιτρινόμαυρους» πάνω στο 4-2-3-1. Πάντως, έχει ως εναλλακτική και το 3-5-2 και είναι πιθανόν να το δοκιμάσει αρκετά στη συνέχεια, προτού ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια.

Το πρώτο επίσημο ματς της ΑΕΚ απέχει επτά ημέρες, καθώς την επόμενη Παρασκευή (29/8, 20:00) υπάρχει η αναμέτρηση με τον Φωκικό για το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ η πρώτη υποχρέωση για την Football League υπολογίζεται στα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ η κλήρωση θα γίνει στις 2 του ίδιου μήνα.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει μια περίπτωση για την επίθεση ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, αλλά εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα θα έχουν μετά το φιλικό με τη Ρόμα.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης