Ικανοποιημένος για την άνετη νίκη (3-0) της ΑΕΚ επί του Ερμή Ζωνιανών και ευγνώμων για τη στήριξη του κόσμου της Ένωσης εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Τραϊανός Δέλλας, μετά την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το σημερινό παιχνίδι: «Νομίζω ότι σήμερα από την αρχή πήραμε τον έλεγχο. Σε πολύ μεγάλη διάρκεια ήμασταν αρκετά καλοί. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε το σκορ να ήταν μεγαλύτερο. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Μας έλειψε η τελική πάσα και η τελική σκέψη.

Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες, με αυτά που έδειξαν σήμερα και ελπίζω να έμεινε και ο κόσμος που ήρθε και σήμερα μαζικά στο γήπεδο. Αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστήσω, γιατί δίνουν ώθηση στην ομάδα και έμπρακτα τη στήριξή τους στην προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι.

Για μένα πάντως δεν έχει αλλάξει κάτι και θα πω αυτό που λέω πάντα: Πήραμε ακόμα τρεις βαθμούς που μας βοηθούμε για να φύγουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα απ’ αυτή την κατηγορία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Μπρέσεβιτς: «Προέκυψε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Θεωρήσαμε σωστό να μη ρισκάρουμε τη συμμετοχή του. Από αύριο θα μπορούμε να δούμε και να πούμε περισσότερα».

Για το αν η σημερινή εμφάνιση ήταν από τις καλύτερες φετινές της ΑΕΚ: «Θεωρώ ότι πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Νομίζω στο επόμενο ματς θα είναι η καλύτερη. Επειδή αλλάξαμε κάποια πράγματα στον τρόπο που παίζουμε, βοήθησε να είμαστε πιο επιθετικοί και δημιουργικοί. Θέλουμε να ανεβάσουμε το ρυθμό μας κι άλλο, να παίζουμε με περισσότερους αυτοματισμούς. Τα παιδιά αρχίζουν και λύνονται και πιστεύω ότι στα επόμενα ματς θα παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι. Μετράει πολύ η διάθεση που έχουν».

Για όσους παίκτες δεν έχουν πάρει ευκαιρίες και πότε θα πάρουν:
«Το έχω πει από την αρχή. Θα δοθούν ευκαιρίες σε όλους. Το πότε θα γίνει δεν μπορώ να το πω. Με ενδιαφέρει να παίζει καλά η ομάδα και να κερδίζει. Σίγουρα κάποια παιδιά δεν έχουν πάρει το χρόνο που θα έπρεπε, αλλά μέχρι το τέλος της σεζόν νομίζω θα τους δούμε όλους».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης