Ο Τραϊανός Δέλλας δεν πέταγε στα σύννεφα μετά την πολύ καλή εμφάνιση της ΑΕΚ επί της Σεβίλλης στο ΟΑΚΑ, στις δηλώσεις μετά τον αγώνα ήταν προσγειωμένος:

«Ξέραμε πως μέρα με τη μέρα, αφού θα μειώσουμε τον όγκο των προπονήσεων θα γινόμαστε πιο γρήγοροι. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Δεν υστερήσαμε πουθενά, όμως πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, υπάρχει δρόμος ακόμα. Έχουμε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο αργότερα στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε και για τους στόχους της νέας σεζόν:

«Εύχομαι μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω την Σεβίλλη για την τιμή. Παίξαμε ένα φιλικό μεγάλο στην επάνοδο μπροστά στον κόσμο μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν το ποδόσφαιρο που θέλουμε.

Το αποτέλεσμα μπορεί να μας αδικεί αλλά αυτό είναι το τελευταίο που κοιτάζω. Αυτό που κρατάω είναι ότι τήρησαν κατά γράμμα ό,τι είπαμε. Νομίζω έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας ένα φιλικό ήταν ελπίζω να το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Εμείς τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο μεγάλο φιλικό (Ίντερ) και πάνω απ’ όλα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι την στιγμή που πρέπει. Επιλέξαμε να κάνουμε δύο πολύ μεγάλα φιλικά. Να μετρήσουμε δυνάμεις να δούμε ατέλειες αλλά ο στόχος μας είναι το πρώτο ματς πρωταθλήματος και να έχουμε διάρκεια στο πλάνο μας και σε αυτά που θέλω εγώ στο γήπεδο.

Επιστροφή στην κανονικότητα δεν είναι ένα φιλικό. Χρειάζεται υπομονή και στήριξη από τον κόσμο. Οι ομάδες δεν χτίζονται με ένα αποτέλεσμα. Εμείς θέλουμε να χτίσουμε κάτι μεγάλο που θα έχει διάρκεια.

Κάθε ματς έχει τις ιδιαιτερότητές του. Μόνο η φανέλα δεν φτάνει, δεν κερδίζει κανένα παιχνίδι μόνη της είτε λέγεται ο αντίπαλος Πλατανιάς είτε Σεβίλλη.

Κάθε Κυριακή θα πρέπει να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στο τέλος της πορείας θα κάνουμε το ταμείο μας. Θέλοντας και μη τα δύο προηγούμενα χρόνια διατάραξαν την ομάδα και πρέπει να την επαναφέρουμε με υπομονή και δουλειά. Μέρα με την μέρα πρέπει να έρθει και στην κανονικότητά της και να μεγαλώσει. Αυτός είναι ο στόχος μας να κάνουμε την ΑΕΚ ακόμη μεγαλύτερη».

Διαβάστε επίσης: Πανέτοιμος ο δικέφαλος μπροστά στο κοινό του, έφερε 1-1 με τη μεγάλη Σεβίλλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης