Μετά από διήμερη απουσία στην Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε προκειμένου να αποφοιτήσει (UEFA Pro), ο Τραϊανός Δέλλας επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ και, με αφορμή την έναρξη των πλέι οφ την ερχόμενη Κυριακή, μίλησε στους παίκτες του.

Ο «Κολοσσός» ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να παραμείνουν σε εγρήγορση κι ετοιμότητα, καθώς άπαντες θα κληθούν να βοηθήσουν, με δεδομένο ότι θα γίνουν δέκα αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε ότι χρειάζεται η ομάδα να μπει δυνατά στα πλέι οφ, προκειμένου να εκμεταλλυθεί το βαθμολογικό πλεονέκτημα που απέκτησε στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο, το ταχύτερο δυνατόν.

«Είχαμε μια μεγάλη διακοπή, όμως προσπαθήσαμε και κρατήσαμε το ρυθμό μας. Δουλέψαμε καλά και τώρα που ξεκινούν τα παιχνίδια θέλω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Πρέπει να μπούμε δυνατά στα πλέι οφ, από την αρχή, από την 1η αγωνιστική. Έχουμε ένα βαθμολογικό πλεονέκτημα που πρέπει να εκμεταλλευτούμε και να τελειώσουμε και μαθηματικά γρήγορα την άνοδο. Για πολλοστή φορά θα σας πω πως πρέπει όλοι σας να είστε έτοιμοι. Όλοι θα χρειαστεί να βοηθήσετε, είναι πολλά τα ματς και θέλω να παίξετε όλοι».

Τέλος, ο Δέλλας έκανε κι έναν μικρό απολογισμό, επισημαίνοντας ότι καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, αλλά και στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την έναρξη των πλέι οφ, η ΑΕΚ κατάφερε να κρατήσει σταθερό ρυθμό, ζητώντας από τους παίκτες του να συνεχίσουν σε ανάλογο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης:

ΑΕΚ: Διάταση ο Ντακόλ
,
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015, 16:30

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης