«Δεν θα σταθούμε εμπόδιο στην ανέγερση ενός νέου γηπέδου»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014, 13:14
«Δεν θα σταθούμε εμπόδιο στην ανέγερση ενός νέου γηπέδου»
Ο νέος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκλογή του ότι θα βοηθήσει για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς» και δεν θα προβάλει εμπόδια, όπως είχε κατηγορηθεί.

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες προσπάθησε να επιβληθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα ένα άτυπο δημοψήφισμα υπέρ ή κατά του γηπέδου της ΑΕΚ, όπως όλοι αναγνωρίζετε η παράταξη μας αναγνωρίζει ότι κομμάτι της πόλης είναι η ψυχή της ΑΕΚ. Θεωρούμε πως η σημερινή νίκη είναι μια νίκη για την ΑΕΚ, του δημοκρατικού κόσμου της ΑΕΚ, του αντιφασίστα κόσμου της ΑΕΚ, του κόσμου της ΑΕΚ με τον οποίο βρεθήκαμε στην Γένοβα, του κόσμου της ΑΕΚ με τον οποίο έχουμε δώσει πάρα πολλούς αγώνες τα τελευταία χρόνια», είπε και πρόσθεσε:

«Θέλω λοιπόν να διαβεβαιώσω όλους τους φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι ανησυχούν, ότι ως Δύναμη Πολιτών, όπως σταθήκαμε κάποιοι εμπόδιο στην κατεδάφιση του γηπέδου το 2003, έτσι και τώρα θα βοηθήσουμε και δεν θα σταθούμε εμπόδιο στην ανέγερση ενός νέου γηπέδου. Ενός νέου γηπέδου με σεβασμό στην πόλη που να μπορεί να δεθεί αρμονικά με την ζωή της και να την αναβαθμίσει».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014, 13:17