Η ΑΕΚ χόρεψε στη βροχή και συνέτριψε 7-1 τον ΠΑΟ Κρουσώνα, στο πιο μεστό φετινό της παιχνίδι για τον 6ο όμιλο της Football League 2. Για την Ένωση τρία γκολ πέτυχε ο Μπρέσεβιτς, δύο ο Ντακόλ και από ένα οι Γροντής και Πλατέλλας. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Παππάς.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι στο πρώτο ημίχρονο μπήκε μόλις ένα γκολ και το σημείωσε ο Γροντής. Στο 32′ ο Καλομοίρης απόκρουσε την προσπάθεια του Μπρέσεβιτς, αλλά στάθηκε άτυχος καθώς ο Μακατουνάκης στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στον Γροντή, ο οποίος σκόραρε.

Στο 46’ ο Μπρέσεβιτς με προβολή, μετά από σέντρα, πέτυχε το 2-0, ενώ στο 53′ μετά από απόκρουση του Καλομοίρη σε σουτ του Γροντή, ο Ντακόλ έκανε το 3-0. Ο Βραζιλιάνος στο 55′ έδωσε την ασίστ στον Μπρέσεβιτς που ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ ο Μπρέσεβιτς από πλάγια θέση πέτυχε το 5-0. Το 6-0 σημείωσε ο Πλατέλλας στο 65’, ενώ ο βραχύσωμος επιθετικός κέρδισε πέναλτι στο 74′ το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ντακόλ. Μετά από στημένη φάση οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 7-1 με σκόρερ τον Παππά.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας):
Βούρας, Πεταυράκης, Ρόβας, Σταθάκης, Γεωργέας (68’ Αργυρίου), Κορδέρο, Ανάκογλου, Γροντής, Ντακόλ (75’ Τσεβάς), Πλατέλλας, Μπρέσεβιτς (75’ Παυλής).

ΠΑΟ Κρουσώνα (Μύρων Σηφάκης):
Καλομοίρης, Σκουτέλης, Μασέλης, Μακατουνάκης (62’ Αλέκου), Κορδονούρης, Ταβλαδωράκης, Καπετανάκης, Παπαρούνας, Κουράκης, Νύκταρης (74’ Ζερβός), Παππάς.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης