H ΑΕΚ έχασε την Κυριακή με 2-1 σκορ από την Ανόρθωση, γνωρίζοντας έτσι την πρώτη της ήττα στα φιλικά που έχει δώσει επί πολωνικού εδάφους.

Οι «κιτρινόμαυροι» προβλημάτισαν με την απόδοσή τους, με τον Τραϊανό Δέλλα πάντως να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για τους τομείς που πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα του, ενόψει της επιστροφής της στη Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ενωση αντιμετώπισε πολλά προβλήματα κυρίως στον δημιουργικό τομέα, καθώς ήταν λίγες οι φορές που έφτασε με αξιώσεις κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

Η κυπριακή ομάδα προηγήθηκε στο 35΄ με τον Μακρή και διπλασίασε τα τέρματα της στο 51΄ με πέναλτι του Εντλόβου.

Μάλιστα, στη φάση αυτή ο Πολωνός διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα στον Λαμπρόπουλο που υπέπεσε στο πέναλτι, αλλά κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων ο «δικέφαλος» συνέχισε με έντεκα παίκτες, με τον Τζανετόπουλο να αντικαθιστά τον αποβληθέντα αμυντικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ της ΑΕΚ πέτυχε στο 82΄ ο Γροντής, με πλασέ μετά από ασίστ του Ζόριτς.

Ο Τραϊανός Δέλλας χρησιμοποίησε την εξής σύνθεση: Μπαρόχα (63′ Βούρας), Γκάλο, Λαμπρόπουλος (50′ Τζανετόπουλος), Κολοβέτσιος (82′ Σβάρνας), Σοϊλέδης (72′ Πεταυράκης), Γιόχανσον (82′ Φαγέ), Σιμόες (55′ Ανάκογλου), Πλατέλλας (72′ Ζόριτς), Μπαρμπόσα (67′ Κρισάντους), 21. Αραβίδης, Τζιμπούρ (55′ Γροντής)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης