Αθωωτική ήταν η απόφαση για την ΑΕΚ, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τη «Δικέφαλος ΑΕ» στην εκδίκαση της υπόθεσης των 56 κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας που κατήγγειλαν τη δημοσιοποίηση των ονομάτων τους μαζί με την προσφυγή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας εναντίον της κατασκευής του νέου γηπέδου.

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος είχε προσφύγει κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ, του Δημήτρη Μελισσανίδη και της Δικέφαλος ΑΕ, θεωρώντας πως με την κίνηση αυτή στοχοποιούνταν οι προσφεύγοντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα στο Πλημμελειοδικείο και η ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από την κα. Ρίζου και τον κ. Ζαχόπουλο, ενώ η «Δικέφαλος ΑΕ» από τον αναπληρωτή διευθυντή κ. Παπαδημητρίου. Από τους 56 κατοίκους που είχαν προσφύγει, το «παρών» έδωσαν μόνο πέντε.

Πρόκειται για ακόμα μία υπόθεση που αφορά την «Αγιά Σοφιά» και κρίνεται είτε σε δικαστήρια είτε σε διοικητικές επιτροπές υπέρ της ΑΕΚ μετά από τις προσφυγές στο ΣτΕ, στο Δασαρχείο, στο ΚΕΣΑ και τα θέματα της υπογειοποίησης, των σκουπιδιών και της υψομετρικής μελέτης.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης