Την τελευταία επίσκεψή του στα Σπάτα πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής ο Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος ως γνωστον αποφάσισε να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, επιλέγοντας να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές.

Ο Σουηδός μέσος την Πέμπτη αποχαιρέτησε τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος και σήμερα πήγε στα Σπάτα για να μαζέψει τα τελευταία πράγματά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί τον περίμενε ο τιμ μάνατζερ των «κιτρινόμαυρων», Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον επί 3,5 χρόνια ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ για την προσφορά του.

«Σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στην ομάδα. Στην ΑΕΚ να γνωρίζεις ότι θα έχεις μόνο φίλους. Εκ μέρους όλης της ομάδας σου εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα σου και να επιστρέψεις γερός και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους. Να ξέρεις ότι εδώ στην Ελλάδα θα υπάρχει πάντα μια οικογένεια για σένα» του διαμήνυσε μεταξύ άλλων ο Δημητριάδης.

Από την πλευρά του, ο Γιόχανσον ευχαρίστησε την ΑΕΚ για την επιθυμία της να ανανεώσουν οι δύο πλευρές τη συνεργασία τους παρά το σοβαρό τραυματισμό του 28χρονου διεθνούς μέσου και για τη συμπαράσταση που ο σύλλογος έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της αποθεραπείας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης