Η σύμβαση της ΑΕΚ με την Περιφέρεια Αττικής για την χρηματοδότηση των 20 εκατ. ευρώ για την «Αγια-Σοφιά» υπεγράφη και η Ρένα Δούρου δήλωσε χαρούμενη που έβαλε το… λιθαράκι της στο γήπεδο της Ένωσης.

«Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα. Χρειάστηκαν τρία και πλέον έτη για να ολοκληρωθεί μια διαδικασία που αισθάνομαι ότι πρέπει να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ερασιτεχνικού αθλητισμού της ΑΕΚ, τους διοικητικούς, οικονομικούς και τεχνικούς παράγοντες της Περιφέρειας Αττικής και τους επικεφαλής βέβαια των τμημάτων. Η Περιφέρεια Αττικής στέγει ένα σπουδαίο έργο όχι μόνο για την Φιλαδέλφεια, για τον ελληνικό αθλητισμό. Θέλω να πω ότι για πρώτη φορά μπήκανε καινούργιοι όροι και καινούργιες προϋποθέσεις όπου οι άνθρωποι του ερασιτεχνικού σωματείου τους σεβάστηκαν και τους ακολούθησαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλάμε για όρους και προϋποθέσεις που είχαν προτεραιότητα την διαφάνεια και την νομιμότητα των εργασιών και κυρίως το δημόσιο συμφέρον. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε για την αθλητική ανάπτυξη της Περιφέρειας ολόκληρης με ιστορικά, κοινωνικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά. Αρκεί να σας θυμήσω πως τα τελευταία τέσσερα έτη μιλάμε για 140 έργα και εγκαταστάσεις, 217 εκατ. ευρώ από τους πόρους της Περιφέρειας Αττικής. Δεν μπορώ παρά να είμαι χαρούμενη και υπερήφανη», ανέφερε η Ρένα Δούρου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης