Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων της ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή της ΠΑΕ πριν από λίγες ημέρες.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«Το όνομα Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού είναι ταυτισμένο με την ιστορία της ΑΕΚ, της οποίας ήταν ο πιο επιτυχημένος προπονητής αλλά και ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της στο παρελθόν. Όσο και αν κάποιοι το αμφισβητούν, εμείς που ζήσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του ξέρουμε ότι είναι ένας μεγάλος Ενωσίτης που τον ενδιέφερε πάντα το καλό της ΑΕΚ και μετά ο,τιδήποτε άλλο. Και φυσικά δεν παραβλέπουμε ότι ήταν ένας από αυτούς που μπήκαν μπροστά πριν από πέντε χρόνια, όταν η αγαπημένη μας ομάδα ξεκινούσε μία δύσκολη πορεία από την κόλαση της Γ΄ Εθνικής για να φτάσει μέχρι τα σαλόνια του Champions League. Η ιστορία του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ είναι μία ιστορία προσφοράς, η οποία δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ και για κανένα λόγο. Θα είναι πάντα ένα από τα πιο διακεκριμένα μέλη του συνδέσμου μας και ξέρουμε ότι θα τον συναντούμε στις εξέδρες των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ΑΕΚ, ακόμα και τώρα που δεν έχει κάποιον θεσμικό ρόλο σε αυτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ντούσαν Μπάγεβιτς, καλέ μας φίλε και συμπαίκτη, σε ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για την ΑΕΚ και σου ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία σε ό,τι άλλο αποφασίσεις να κάνεις στο μέλλον».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης