Έναν από τους παλαίμαχους παίκτες-θρύλους που τίμησαν τη φανέλα της αποχαιρέτησε η ΑΕΚ -και όχι μόνο- τη Δευτέρα στο κοιμητήριο Καισαριανής.

Ο λόγος για τον Γιάννη Κανάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη Πέμπτη σε ηλικία 89 ετών, με την οικογένειά του, ως γνωστόν, να προχωρά σε σημαντικές καταγγελίες στο zougla.gr όσον αφορά στην αντιμετώπισή του από τους γιατρούς του Ερυθρού Σταυρού τις τελευταίες ημέρες της ζωής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον αρχηγό της Ένωσης στην δεκαετία του ’50 συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία εκτός από την οικογένειά του και αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ένωσης του όπως οι Νεστορίδης, Σεραφείδης, Αρδίζογλου, Σταματιάδης, Συμιγδαλάς, Γεωργαμλής, Καραφέσκος.

Την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εκπροσώπησε στην κηδεία του Γιάννη Κανάκη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο Καισαριανής ο Βαγγέλης Ασλανίδης, ενώ εκεί ήταν και ο Νίκος Στράτος.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι με εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη, την δαπάνη της κηδείας ανέλαβε εξ ολοκλήρου η ΑΕΚ. Στεφάνια έστειλαν η ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, οι Παλαίμαχοι και η Original 21, καθώς και πολλοί άλλοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ





σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης