Επαφές της ΑΕΚ με τη Σέλτικ για τον Μπάρκα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Απριλίου 2021, 20:24
Επαφές της ΑΕΚ με τη Σέλτικ για τον Μπάρκα

Ο Βασίλης Μπάρκας παρουσιάζεται σήμερα στη Σκωτία να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της ΑΕΚ, σε περίπτωση που παραχωρηθεί από την Σέλτικ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sdna.gr, υπάρχει βάση στο δημοσίευμα της «Daily Record», καθώς όντως η «Ένωση» έχει προσπαθήσει να προετοιμάσει το έδαφος για την περίπτωση που ο Μπάρκας βγει στην αγορά για δανεισμό από την ομάδα της Γλασκώβης. 

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως πρόκειται για ένα θέμα που έχει προκύψει τώρα και είμαστε ενώπιον άμεσων εξελίξεων.

Ο δικέφαλος, o οποίος είναι δεδομένο εδώ και καιρό πως πάει για γκολκίπερ εν όψει της επόμενης σεζόν, από την στιγμή που άρχισε να φαίνεται πως η Σέλτικ σκέφτεται σοβαρά την παραχώρηση του Έλληνα γκολκίπερ, εκδήλωσε το ενδιαφέρον του.

Φυσικά μιλάμε για δανεισμό, καθώς η τιμή του Μπάρκα με βάση και τα χρήματα που τον αγόρασε το καλοκαίρι η Σέλτικ, είναι πολύ υψηλή. Έτσι κι αλλιώς, για δανεισμό μιλάμε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, για οποιαδήποτε ομάδα μιλήσει με τη Σέλτικ. 

Οι άνθρωποι της Ένωσης, όπως αναφέρει το sdna.gr έχουν κάνει τις σχετικές διερευνητικές επαφές, ωστόσο δεν έχει υπάρξει κάτι ξεκάθαρο ακόμη από την πλευρά της Σέλτικ, για το πως θέλουν να κινηθούν με τη διαχείριση του Μπάρκα.

Δεν απέκλεισαν όμως κάθε ενδεχόμενο να συμφωνήσουν σε δανεισμό του στην ΑΕΚ, φαίνεται όμως πως θα ήθελαν να κερδίσουν χρόνο για να διαπιστώσουν αν μπορούν να βρουν κάτι καλό για τον παίκτη σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον της Ένωσης είναι γνωστό και στην ομάδα και στον ποδοσφαιριστή. 

Πάντως πρέπει να είναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ δεν έχει θέσει ως πρώτο στόχο τον Μπάρκα, υπό την έννοια πως «παγώνει» άλλες υποθέσεις για να περιμένει τι θα γίνει με τον πρώην τερματοφύλακα της. Συνεχίζει κανονικά την εξέταση κι άλλων περιπτώσεων και φυσικά δεν αποκλείεται και να προχωρήσει άμεσα, εφόσον καταλήξει σε αυτή που την καλύπτει.

Επίσης είναι δεδομένο, πως ο Μπάρκας ως περίπτωση γνωστή και δοκιμασμένη, εφόσον στο μεταξύ δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις με την Σέλτικ, θα είχε την προτίμηση των ανθρώπων της ΑΕΚ. 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Απριλίου 2021, 20:33