Μετά το 3-3 ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΚ ο προπονητής των γηπεδούχων Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον Τραϊανό Δέλλα. Αναλυτικά είπε:

«Οργανώσαμε καλά το παιχνίδι μας. Το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό. Προηγηθήκαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο δεύτερο θέλαμε να δημιουργήσουμε πάλι προβλήματα στην ΑΕΚ. Δύο αδράνειες στο β’ ημίχρονο μας στέρησαν την χαρά της νίκης. Μια νίκη που δικαιούμασταν απέναντι στην ΑΕΚ φέτος. Μας μένει η πικρία για το αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπράβο στα παιδιά μου, δώσαμε την μάχη μας. Σε κάθε λεπτό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ όλους, πάμε να βρούμε βαθμούς και στο επόμενο ματς. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και τον Δέλλα, έχει κάνει εξαιρετική ομάδα. Οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές στα πλέι οφ και δύσκολα κερδίζει κάποιος. Μπορεί η ΑΕΚ να μην είναι αυτή που ήταν, έχει παίξει γεμάτη χρονιά με επιτυχία. Έργο του Τραϊανού αυτή η ΑΕΚ. Πάμε να πάρουμε την 3η θέση και παίζουμε όπως πρέπει τελευταία. Όταν πας στο 88’ δεν αφήνεις χώρους, είναι καλοί παίκτες και σουτάρουν στον στόχο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης