«Αιχμηρή» ήταν η απάντηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις δημόσιες τοποθετήσεις και ανακοινώσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΑΕΚ για το θέμα της παραίτησης του Γιάννη Τσαχειλίδη από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ υπογραμμίζεται ότι τα δύο σωματεία δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να πράττουν ακριβώς εκείνο το οποίο ταυτόχρονα καταγγέλλουν, δηλαδή να εκδηλώνουν προτίμηση σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ενώ καλεί τους δύο συλλόγους να κοιτούν πρώτα στον καθρέφτη τους πριν προβούν σε κρίσεις για τους άλλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση:

«Οι δύο Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες έσπευσαν τις τελευταίες ημέρες να εκδώσουν ανακοινώσεις για την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, εκδηλώνοντας προτιμήσεις και κρίσεις για τα μέλη της. Με αυτό τον τρόπο κάνουν αυτό ακριβώς που καταγγέλλουν και το οποίο είναι ανεπίτρεπτο για την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου μας.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ζητά από όλους τους εμπλεκόμενουςς να κοιτούν πρώτα στον καθρέφτη τους, πριν προβούν σε κρίσεις για τους υπολοίπους. Ας κάνει ο καθένας τη δουλειά του σωστά και ας αφήσουν την ΚΕΔ να κάνει τη δική της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης