Παρά τις πολλές αλλαγές με τις οποίες παρατάχθηκε η ΑΕΚ δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει άνετα με 4-1 των Τρικάλων, σε φιλικό ματς που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της θεσσαλικής πόλης.
Μάλιστα το σκορ διαμορφώθηκε πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο με τέσσερις διαφορετικούς παίκτες να βρίσκουν δίχτυα για τους πρωταθλητές: ο Γιακουμάκης άνοιξε το σκορ μόλις στο 2′, επτά λεπτά αργότερα ο Λόπες βρήκε κι αυτός δίχτυα, ενώ αργότερα σκόραραν οι Γαλανόπουλος (12΄) και Κλωναρίδης (26΄), κόντρα στους Θεσσαλους που πέτυχαν το μοναδικό τους τέρμα στο 15′ με τον Συμελίδης στο 15΄.
Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι (με το περιβραχιόνιο του αρχηγού) έπαιξε ένα ημίχρονο στο πλαίσιο της αγωνιστικής του προσαρμογής ώστε να είναι έτοιμος την επόμενη εβδομάδα, ο Γκάλο είναι ήδη 100%, ενώ ο Ουζουνίδης είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τον Γιάννη Γιαννιώτα, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, που μπήκε ως αλλαγή στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταϊρης, Πάνος (12΄ λ.τρ. Γκουγκούδης), Γκόλιας (82΄ Νιάρος), Γκότοβος, Πατσατζόγλου (76΄ Συριόπουλος), Τσιάρας (68΄ Γκατζολάρι), Τσιμίκας (82′ Ηλιάδης), Γιουκαρής (76΄ Τριανταφυλλάκος), Ρούνει (70΄ Σταματάκος), Συμελίδης (63΄ Μακρίδης), Ράντι (87΄ Αλέξ.Αλμπάνης)

ΑΕΚ (Μαρινος Ουζουνίδης): Τσιντώτας (61΄ Γιαννίκογλου), Γκάλο (61΄ Λαμπρόπουλος), Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι (46΄ Σβάρνας), Λόπες (46΄ Γιαννούτσος), Γαλανόπουλος (46΄ Μοράν), Άλεφ, Κλωναρίδης (61΄ Γιαννιώτας), Αϊντάρεβιτς (61΄ Πόνσε), Γιούσης, Γιακουμάκης (70΄ Σιμόες)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης