Ο Γάλλος, Ζερόμ Μπρισάρ ορίσθηκε από την αρμόδια επιτροπή της UEFA, να διευθύνει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Κραϊόβα, που θα διεξαχθεί στις 15 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, για τον Γ` προκριματικό γύρο του Europa League. Βοηθοί του Μπρισάρ, στον επαναληπτικό της νίκης της ΑΕΚ με 2-0 στην Ρουμανία, θα είναι οι συμπατριώτες του, Μπενζαμέν παζές και Φρανσουά Μπουντικιάν, ενώ 4ος διαιτητής, ορίσθηκε ο -επίσης Γάλλος, Ζοάν Αμέλ.

Όσον αφορά στην ρεβάνς της βαριάς ήττας με 3-0 που γνώρισε ο Άρης στην Νορβηγία από την Μόλντε, που θα γίνει στις 15 Αυγούστου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», διαιτητής θα είναι ο Ιρλανδός, Ρόμπερτ Χάρβεϊ, με βοηθούς και 4ο διαιτητή, αντίστοιχα, τους συμπατριώτες του, Γουέιν ΜακΝτόνελ, Μαρκ Γκάβιν και Παλ ΜακΛάφλιν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, στον αγώνα Ατρόμητος-Λέγκια Βαρσοβίας (σ.σ. πρώτη αναμέτρηση 0-0), που θα διεξαχθεί στις 14 Αυγούστου στο Περιστέρι, θα «σφυρίξει» ο Ολλανδός, Μας Νιχουίς, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μπας Φαν Ντόνγκεν και Ρότζιερ Χόνιγκ και 4ο διαιτητή, τον -επίσης Ολλανδό, Ζίμεν Μούλντερ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης