Ο Ισπανός διαιτητής Χεσούς Χιλ Μανθάνο ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση της Πέμπτης ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Κλαμπ Μπριζ, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο 33χρονος διαιτητής είναι διεθνής από τον Ιανουάριο του 2014, ενώ βοηθοί του στη ρεβάνς (0-0 το πρώτο ματς) ανάμεσα στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ και τους δευτεραθλητές Βελγίου θα είναι οι συμπατριώτες του Άνχελ Νεβάδο Ροντρίγκες, Χαβιέρ Μαρτίνες Νικόλας (επόπτες), Χουάν Μαρτίνες Μουνουέρα (4ος διαιτητής), με παρατηρητή διαιτησίας τον Ρώσο Νικολάι Λενίκοφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aπό εκεί και πέρα το ματς του ΠΑΟΚ με την Έστερσουντ στη Σουηδία θα σφυρίξει ο έμπειρος Πολωνός διαιτητής Πάβελ Ρατσκόφσκι.

Συνεργάτες του στον αγώνα ανάμεσα στους Σουηδούς και τους Κυπελλούχους Ελλάδας θα είναι οι συμπατριώτες του Μίχαλ Ομπουκόβιτς, Τόμας Λιστκιέβιτς (επόπτες), Τόμας Κβιατκόφσκι (4ος διαιτητής) με παρατηρητή διαιτησίας τον Γάλλο Λοράν Ντιαμέλ.

Τέλος ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιέν ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και τον Παναθηναϊκό, που θα πραγματοποιηθεί και αυτή την ερχόμενη Πέμπτη (22/8) στο «Σαν Μαμές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 34χρονος διαιτητής είχε «σφυρίξει» τον περυσινό τελικού του Κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ανζέ (1-0), καθώς και στην ήττα-αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Χάποελ Μπερ Σεβά (1-0) στο Ισραήλ τον Αύγουστο του 2016.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης