Φίλαθλος της ΑΕΚ με σοβαρό πρόβλημα υγείας πήγε με ασθενοφόρο για να δει την «Αγια-Σοφιά - Opap Arena»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022, 18:00
Φίλαθλος της ΑΕΚ με σοβαρό πρόβλημα υγείας πήγε με ασθενοφόρο για να δει την «Αγια-Σοφιά - Opap Arena»

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης στην «Αγια-Σοφιά - Opap Arena».

Ένας φίλαθλος της ΑΕΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, εξέφρασε την επιθυμία να βρεθεί στο νεότευκτο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας και, αφού υπήρξε η σχετική συνεννόηση με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, αυτό τελικά συνέβη σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Νίκος Ξενάκης, συνοδευόμενος από τον γιο του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τις στιγμές που ακολούθησαν να είναι άκρως συγκινητικές.

Το σχετικό ποστάρισμα της ΑΕΚ στα social media αναφέρει:

«Την ώρα που δίνει τη μεγάλη μάχη για την υγεία του, ο φίλαθλος της ομάδας μας, Νίκος Ξενάκης, το μόνο που ζήτησε από το γιο του ήταν να εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια από την ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να μπορέσει να μπει και να δει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια σε προχωρημένο πλέον στάδιο κατασκευής και από τους νοσηλευτές του να τον μεταφέρουν με το ασθενοφόρο στον ιερό για εκείνον τόπο, όπου από μικρό παιδί παρακολουθούσε την αγαπημένη του ομάδα.

Η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί! Η συγκίνηση τεράστια για όλους! Κύριε Νίκο, η κιτρινόμαυρη οικογένεια είναι δίπλα σου και σε περιμένουμε κοντά μας και στα εγκαίνια»!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022, 18:09