Κλειστά κρατά τα αυτιά του στις μεταγραφικές… σειρήνες ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Ο Σέρβος άσος μιλώντας σε γερμανικό Μέσο, με αφορμή τα σενάρια που αναπτύχθηκαν στη χώρα, σχετικά με το ενδιαφέρον της Στουτγάρδης, ξεκαθάρισε ότι μένει στην ΑΕΚ, καθώς ο στόχος του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την «Ένωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα αναφέρθηκε για το μέλλον του και για το ενδεχόμενο επιστροφής στη Φρανκφούρτη με την οικογένειά του, το οποίο είναι μια επιλογή τους, όπως φυσικά και η επιστροφή στη Σερβία.

Aναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «SGE4EVER.de»:

Για το πώς είναι αυτή την περίοδο στην Αθήνα: «Ειλικρινά, είμαι καλά. Η οικογένειά μου και εγώ αισθανόμαστε πολύ, πολύ άνετα εδώ στην Αθήνα. Νιώθω υπέροχα εδώ. Απολαμβάνω να παίζω το ποδόσφαιρο και αυτό είναι πολύ σημαντικό πρόγραμμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την πρόταση της Στουτγκάρδης και αν θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ: «Μένω στην ΑΕΚ. Πρέπει να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Για το αν είναι επιλογή να επιστρέψει στη Φρανκφούρτη: «Ναι είναι επιλογή για εμάς. Όπως είχα πει, έχουμε ακόμα ένα διαμέρισμα εκεί και απολαμβάνουμε να είμαστε στην πόλη. Αλλά φυσικά δεν είναι σίγουρο που θα αποσυρθούμε εντελώς. Μια άλλη επιλογή είναι να επιστρέψω στη Σερβία. Εδώ στην Αθήνα είναι σούπερ. Η Φρανκφούρτη είναι μια επιλογή που αφήνουμε ανοικτή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης