«Γκάζια» από… Δέλλα!

«Γκάζια» από… Δέλλα!
Ο Τραϊανός Δέλλας άστραψε και βρόντηξε στην προπόνηση της ΑΕΚ. Μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό από τον Αγροτικό Αστέρα στο Κύπελλο της Γ’ Εθνικής ο «Κολοσσός» μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες της Ένωσης, ζητώντας τους να μιλήσουν μεταξύ τους και να δουν τι φταίει!

«Σας είχα προειδοποιήσει από την προηγούμενη εβδομάδα. Με χαλαρότητα και χωρίς πάθος στις προπονήσεις και χωρίς συγκέντρωση, δεν γίνεται να πας σε παιχνίδι. Δεν με ακούσατε. Όλη η ομάδα ήταν τραγική. Η άμυνα, η επίθεση, το κέντρο. Όλοι. Δεν έχετε καταλάβει κάποια πράγματα. Τα έχουμε πει πολλές φορές, αλλά εξακολουθείτε να μην τα καταλαβαίνετε. Παίζετε στην ΑΕΚ αλλά αυτό που δείξαμε εμείς εδώ, δεν είναι η ΑΕΚ. Να το ξέρετε», είπε ο Δέλλας και συνέχισε τονίζοντας ότι «κόβει» το πρωτοχρονιάτικο ρεπό:

«Πρέπει να αναλογιστείτε τις ευθύνες σας και να καταλάβετε την φανέλα που φοράτε. Μιλήστε μεταξύ σας και βρείτε τι φταίει. Και θα πρέπει και αυτοί που είναι πιο έμπειροι να πάρουν πρωτοβουλίες και να μιλήσουν. Δεν έχει νόημα να αρχίζω να σας τιμωρώ και να βάζω ποινές. Αυτό θα ήταν το εύκολο. Εμείς εδώ έχουμε επιλέξει τον δύσκολο δρόμο. Να σας προσεγγίσουμε και όλοι μαζί να προχωράμε. Αλλά δεν μπορεί να ξαναγίνει αυτό. Πρέπει να αλλάξουν πράγματα».

Δείτε τις δηλώσεις του Δέλλα μετά τον χθεσινό αποκλεισμό:


Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013, 14:47