Ημέρα εξελίξεων ήταν η σημερινή στην ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης στον «απόηχο» της ήττας με 2-0 από τον Ολυμπιακό. Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου έφτασε στα Σπάτα από τις 10.00 το πρωί, ενώ η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για τις 11.00 και όταν οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια, τους είπε:

«Τις ήττες μπορώ να τις ανεχτώ. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα, έστω κι αν χάσαμε κοροϊδίστικα. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να προσβάλλει ο οποιοσδήποτε τις αξίες αυτής της ομάδας και να διαταράσσει την πειθαρχία. Η ομάδα αυτή είναι πολύ μεγάλη, έχει υψηλές αρχές από τότε που ιδρύθηκε και δεν θα ανεχτώ να τις προσβάλλει κανείς. Η ομάδα αυτή σάς έχει δείξει αγάπη και πρέπει όλοι να είστε άξιοι να την εκπροσωπείτε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε ότι ο Όγκνιεν Βράνιες κλήθηκε σε απολογία για την υβριστική ανάρτησή του το βράδυ της Κυριακής, αμέσως μετά το ντέρμπι. Η πιθανότερη τιμωρία του είναι αποκλεισμός ενός μήνα από τις δραστηριότητες της ομάδας, αλλά η τελική απόφαση θα κριθεί εν πολλοίς και από την απολογία του. «Είστε πρότυπα για τα μικρά παιδιά που σας ακολουθούν στα social media και σας βλέπουν και αυτά εγώ δεν τα ανέχομαι» ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Μελισσανίδη.

Όσον αφορά στο πάρτι της προηγούμενης εβδομάδας, οι πέντε ποδοσφαιριστές που εμφανίζονται σε video και φωτογραφίες να τραγουδούν συνθήματα ημίγυμνοι τιμωρήθηκαν με πρόστιμο βάσει του εσωτερικού κανονισμού. Πρόκειται για τους Βράνιες, Κρίστιτσιτς, Λιβάγια, Ντέλετιτς και Σαμπανάτζοβιτς.

Σε κλίμα εσωτερικής αναστάτωσης, λοιπόν, ξεκίνησε η προετοιμασία για ακόμη έναν πολύ δύσκολο αγώνα πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ατρόμητο, την Κυριακή (3/11) στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης