Στην ΑΕΚ παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις όσον αφορά τη συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με εκπροσώπους της FIFA και της UEFA.

Ωστόσο επαναλαμβάνουν την πάγια στάση του συλλόγου που είναι υπέρ κάθε πρωτοβουλίας η οποία έχει να κάνει με αλλαγές στην ΕΠΟ, την ΚΕΔ τη Superleague και εντάσσεται στο πλαίσιο της καταπολέμησης της διαφθοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, όσον αφορά την εμπλοκή που παρουσιάστηκε σήμερα, η ΑΕΚ παίρνει θέση υπέρ του κ. Κοντονή χαρακτηρίζοντας «εκ των ων ουκ άνευ» την απομάκρυνση των στελεχών της ΕΠΟ που έχουν δικαστικές εκκρεμότητες. Με άλλα λόγια, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουν έστω στοιχειωδώς οι διαδικασίες κάθαρσης.

Απο εκεί και πέρα, όσον αφορά το ενδεχόμενο μιας συνάντησης κορυφής που «έπεσε στο τραπέζι», δεν υπάρχει κανένας λόγος να πραγματοποιηθεί, εφόσον η ατζέντα είναι «θολή» και περιστρέφεται γύρω από γενικά ζητήματα όπως η βία, οι λέσχες φιλάθλων. Θέματα που σίγουρα έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, αλλά βρίσκονται πολύ χαμηλότερα στην «κιτρινόμαυρη» ιεράρχηση σε σχέση με τις άμεσες αλλαγές στα θεσμικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης