Η ΑΕΚ αναχώρησε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Κυριακής για την Ολλανδία και το Μπεργκ-Χάμστεντε, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει τη χειμερινή της προετοιμασία εν όψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων της ομάδας.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Τσούμπερ προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του, ενώ οι Ρότα, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας και Μάνταλος θα ενσωματωθούν στις 29/11, καθώς είχαν πάρει λίγες μέρες άδεια λόγω Εθνικής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νόρντιν Άμραμπατ θα κάνει το πρόγραμμά του στην Ολλανδία και εκτιμάται πως στα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα μπει σε φουλ ρυθμούς, ενώ οι Βίντα, Πινέδα, Χατζισαφί, Μοχαμάντι και Σιμάνσκι θα ενσωματωθούν, με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους στο Μουντιάλ 2022.

Λόγω των απουσιών, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και επτά παίκτες από την ΑΕΚ Β.

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» αποτελείται από τους εξής: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μουκουντί, Ρότα, Παρράς, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ντάικο, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Φράνσον, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Αμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες, Κοσίδης, Μαχαίρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης