Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Λέβι Γκαρσία και αυτό το δείχνει έμπρακτα, καθώς βελτίωσε ακόμα περισσότερο την προσφορά της προς την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Πιο συγκεκριμένα οι ιθύνοντες της «Ένωσης» επικοινώνησαν το βράδυ της Πέμπτης με τους Ισραηλινούς και τους πληροφόρησαν ότι ανεβάζουν στα 2,5 εκατ. ευρώ την πρότασή τους για το 60% των δικαιωμάτων του 22χρονου εξτρέμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα οι ιθύνοντες της Μπεϊτάρ δεν έχουν δώσει την απάντησή τους στη συγκεκριμένη προσφορά αλλά είναι πολύ κοντά σε αυτά που ζητούσαν και ως εκ τούτου ο παίκτης, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία για πενταετές συμβόλαιο, φαίνεται ότι πλησιάζει στον «δικέφαλο».

Τη νέα πρόταση της ΑΕΚ επιβεβαιώνει και δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Sports.walla.co.il», το οποίο αναφέρει:

«Ο Λέβι Γκαρσία έλαβε ένα εκπληκτικό τηλεφώνημα χθες (Πέμπτη) από τους εκπροσώπους της ΑΕΚ. Μια κλήση από την οποία συνειδητοποίησε πόσο πολύ τον θέλουν στο κλαμπ και προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να ολοκληρώσουν την αγορά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Οι Έλληνες έχουν βελτιώσει την προσφορά τους και προσφέρουν περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη, μεγαλώνοντας σημαντικά την οικονομική προσφορά στον παίκτη. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της Μπεϊτάρ απαιτεί πολλά περισσότερα και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται» αναφέρει χαρακτηριστικά. Η αλήθεια είναι ότι η πρόταση δεν έχει απορριφθεί και αναμένεται η απάντηση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης