Η ΑΕΚ εναντίον του ρατσισμού και των διακρίσεων

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018, 18:05
Η ΑΕΚ εναντίον του ρατσισμού και των διακρίσεων
Η ΑΕΚ συμμετέχει ενεργά στην δράση «Football People weeks», που διοργανώνει η ΜΚΟ «FARE network» σε συνεργασία με την UEFA. Μαζί με τους υπόλοιπους συλλόγους που συμμετέχουν στο Champions League, η πρωταθλήτρια Ελλάδας ενώνει τη φωνή της με όσους δηλώνουν αντίθετοι στις διακρίσεις και υπέρμαχοι της ισότητας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ στην σελίδα της στο Facebook, θα συμμετάσχει στη δράση που αρχίζει σήμερα 11 Οκτωβρίου, και θα διαρκέσει έως τις 25 Οκτωβρίου «... στις σχετικές εκδηλώσεις που οργανώνει η UEFA στην 3η αγωνιστική (εντός έδρας αγώνας με την Μπάγερν Μονάχου στις 23/10) του UEFA Champions League.

Η ΑΕΚ δημιούργησε και θα προβάλλει ένα ξεχωριστό βίντεο με δηλώσεις των ποδοσφαιριστών (οι οποίοι φορούν το t-shirt της δράσης Football People), μαζί με άλλες δραστηριότητες οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα, προκειμένου να υποστηρίξει τη διεθνή δράση «Football People weeks» και δηλώνει με υπερηφάνεια ότι ο σύλλογος και οι υποστηρικτές του θα σταθούν με ενθουσιασμό στο πλευρό αυτού του ανθρωπιστικού και αντιρατσιστικού σκοπού».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018, 18:06