Παίκτης της ΑΕΚ είναι και με τη… βούλα ο Λιβάι Γκαρσία, καθώς το βράδυ της Δευτέρας η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της την πώληση του παίκτη της στην «Ένωση».

Ο 22χρονος εξτρέμ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο αναμένεται άμεσα στη χώρα μας για να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον «δικέφαλο», που θα είναι μία από τις πιο πολυδάπανες στην ιστορία του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Μπεϊτάρ που ανταποκρίθηκε στην επιθυμία μου να εξελιχθώ επαγγελματικά και οικονομικά και λειτούργησε με γνώμονα την καριέρα μου. Φίλοι της Μπεϊτάρ, σας ευχαριστώ θερμά για την αγάπη και την υποστήριξη που μου δώσατε σε όλη τη διάρκεια αυτής της σεζόν.

Ήταν τιμή μου να παίζω για εσάς και για έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο και εύχομαι ό,τι καλύτερο» αναφέρει ο 23χρονος Γκαρσία στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Ο ιδιοκτήτης της Μπεϊτάρ, Μοσέ Χογκ, είπε κι αυτός το δικό του «αντίο» στον παίκτη με σύντομη προσωπική δήλωση: «Ο Λιβάι είναι ο παίκτης που αντιπροσωπεύει τη μαγεία του ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά και εξαιρετικός άνθρωπος που έχει την μεγάλη ευκαιρία να εξελιχθεί στην καριέρα του. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο και ελπίζω να συνεχίσει να προοδεύει συνεχώς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης