Η ΑΕΚ παρουσίασε τις νέες φανέλες της για την αγωνιστική σεζόν 2018-19. Πρόκειται για τις πρώτες της συνεργασίας της Ένωσης με την αμερικανική εταιρία Capelli Sport.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αποκαλυπτήρια σήμερα για τις νέες εμφανίσεις των πρωταθλητών Ελλάδας για τη σεζόν 2018-19! Οι τρεις νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ, στο ξεκίνημα της τριετούς διάρκειας και μεγάλων προοπτικών συνεργασίας της ομάδας μας με την αμερικανική εταιρία Capelli Sport, τις οποίες πρόβαραν οι παίκτες της πρωταθλήτριας ΑΕΚ, λίγο πριν τις φορέσουν στις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρεις εμφανίσεις αποκλειστικά σχεδιασμένες για την ομάδα μας με υψηλή αισθητική, επαναστατική τεχνολογία CS-DRY και τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας της αγοράς σε απόλυτη αρμονία με την ιστορία μας και με την υπερηφάνεια για τα χρώματά μας. Άλλωστε το κίτρινο χρώμα υπάρχει για πρώτη φορά και στις τρεις νέες φανέλες και όχι μόνο στην πρώτη που παραμένει ριγέ κιτρινόμαυρη, ενώ υπάρχουν διακριτικές σημάνσεις AEK FC εσωτερικά και εξωτερικά του αυχένα.

Aναλυτικά οι τρεις νέες εμφανίσεις με τις οποίες η ΑΕΚ μπαίνει στη νέα εποχή της συνεργασίας της με την αμερικανική εταιρία Capelli Sport, που έχει ήδη ξεκινήσει το δυναμικό της μπάσιμο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και είναι λογικό να ποντάρει πολλά στη συνεργασία της με τους πρωταθλητές Ελλάδας.



Ριγέ κιτρινόμαυρη

Η ομάδα μας διατηρεί στην πρώτη της εμφάνιση την ριγέ κιτρινόμαυρη φανέλα, την πλέον παραδοσιακή στην 94χρονη ιστορία μας. Σημαντικά διαφοροποιημένη σε σχέση με τις ριγέ κιτρινόμαυρες εμφανίσεις των προηγούμενων ετών, με αποκλειστικό σχέδιο ειδικά για την ΑΕΚ, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και τις ανάγκες της ομάδας μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαφορά της έγκειται στην τριπλή εμπλουτισμένη ρίγα και στο ότι το κίτρινο χρώμα κυριαρχεί και μπροστά, αλλά και στην πλάτη της φανέλας. Διαθέτει καινοτόμο λαιμόκοψη με ιδιαίτερες διακριτικές σημάνσεις ΑΕΚ FC εσωτερικά και εξωτερικά του αυχένα με σήμα αυθεντικότητας και επίσημου προϊόντος, ενώ είναι κατασκευασμένη με την επαναστατική τεχνολογία CS-DRY, η οποία βοηθάει στην γρήγορη απορρόφηση του ιδρώτα από το δέρμα ώστε ο αθλητής να αισθάνεται δροσερά και άνετα.

Μαύρη με κίτρινες λεπτομέρειες

Αποκλειστικά σχεδιασμένη για την ΑΕΚ είναι και η μαύρη φανέλα (με κίτρινο σορτσάκι) από την οποία επίσης δεν θα απουσιάζει το κίτρινο χρώμα με χαρακτηριστικά τελειώματα στο λαιμό του αθλητή αλλά και διακριτό σιρίτι στα μανίκια. Διαθέτει επίσης καινοτόμο κιτρινόμαυρη λαιμόκοψη με ιδιαίτερες διακριτικές σημάνσεις ΑΕΚ FC εσωτερικά και εξωτερικά του αυχένα με τα ίδια ποιοτικά στάνταρ της πρώτης φανέλας, αφού είναι και αυτή κατασκευασμένη με την επαναστατική τεχνολογία CS-DRY η οποία βοηθάει στην γρήγορη απορρόφηση του ιδρώτα από το δέρμα ώστε ο αθλητής να αισθάνεται δροσερά και άνετα.



Σε μπλε απόχρωση

Με μοναδικό σχέδιο, αποκλειστικά για την ΑΕΚ, είναι και η εμφάνιση που συμπληρώνει το σετ των εφετινών εμφανίσεων των πρωταθλητών από την Capelli Sport. Με την ομάδα μας να επιστρέφει στην επιλογή μπλε εμφάνισης μετά από πολλά χρόνια με το κίτρινο χρώμα της ιστορίας μας να μην απουσιάζει ούτε από αυτή την φανέλα!

Σε μπλε απόχρωση, αλλά με εμφανή τελειώματα σε κίτρινο και διακριτό σιρίτι στα μανίκια. Η διαφοροποίησή της έγκειται στην λαιμόκοψη τύπου Polo με κουμπιά που είναι διαφορετική από τις δύο πρώτες εμφανίσεις και ιδιαίτερες διακριτικές σημάνσεις ΑΕΚ FC εσωτερικά και εξωτερικά του αυχένα του ποδοσφαιριστή.

Αυτό που δεν αλλάζει είναι τα απαράλλαχτα ποιοτικά στάνταρ με τις άλλες δύο φανέλες, αφού είναι και αυτή κατασκευασμένη με την επαναστατική τεχνολογία CS-DRY, η οποία βοηθάει στην γρήγορη απορρόφηση του ιδρώτα από το δέρμα ώστε ο αθλητής να αισθάνεται δροσερά και άνετα.

Στη διάθεση των φιλάθλων μας

Οι φανέλες της νέας εποχής μίας μεγάλης και πρωτόγνωρης για τα ελληνικά δεδομένα εμπορικής συνεργασίας της ΑΕΚ με την εταιρία Capelli Sport τίθενται από σήμερα κιόλας στη διάθεση των φιλάθλων μας μέσω του AEK FC E-Shop στο www.aekfc.gr, ενώ θα διατίθενται στις μπουτίκ στο ΟΑΚΑ (ημέρες αγώνων), στην μπουτίκ στο ισόγειο των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ (Ολύμπου & Πάτμου, 151 23 – Μαρούσι) και σε επιλεγμένο δίκτυο καταστημάτων. Θα υπάρξει για όλα αναλυτικά ενημέρωση. Η τιμή και για τις τρεις αυθεντικές υψηλής ποιότητας φανέλες των πρωταθλητών είναι στα 49,90 ευρώ με τις παιδικές στα 47,90 ευρώ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης