Για την απόφασή τους να ακολουθήσουν την ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική μίλησαν την Κυριακή ο Δημήτρης Ανάκογλου και ο Τάσος Τσουμάγκας, με τον πρώτο να κάνει λόγο για ηθική υποχρέωσή του και τον δεύτερη να δηλώνει χαρούμενος που πραγματοποιήθηκε η επιθυμία του.

«Έγινε αυτό που ήθελα από την πρώτη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά ο Ανάκογλου και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ήθελα να είμαι παρών στην ΑΕΚ από το ξεκίνημα αυτής της εποχής. Εμπιστεύομαι απόλυτα όλους τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος αισθάνομαι και μια ηθική υποχρέωση για όσα προηγήθηκαν στο παρελθόν και έχουν γίνει γνωστά, προκειμένου να φορέσω τη φανέλα αυτής της πολύ μεγάλης ομάδας».

Από την πλευρά του ο Τάσος Τσουμάγκας δήλωσε χαρούμενος με την απόφαση του αλλά και ανυπόμονος να ξεκινήσει την προετοιμασία του με τους «κιτρινόμαυρους».

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πραγματοποιήθηκε η επιθυμία μου. Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτή την προοπτική που δημιουργείται από φέτος για το μέλλον της ΑΕΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να φτάσει η ΑΕΚ, το συντομότερο δυνατόν, εκεί που ανήκει».

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στηρίζουν την ΑΕΚ στα δύσκολα,
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Μαΐου 2013, 15:01

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης