Το πρωί ταξίδεψε στην Κοπεγχάγη και μέχρι το βράδυ ο Μάριος Οικονόμου είχε ολοκληρώσει όλες τις τυπικές διαδικασίες για τη μεταγραφή του στον σύλλογο της πρωτεύουσας της Δανίας. Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο πρώην -πλέον- κεντρικός μπακ της ΑΕΚ δήλωσε:

«Η Κοπεγχάγη είναι μία πολύ γνωστή ομάδα στην Ευρώπη και θεωρώ πως είναι μία μεγάλη ευκαιρία και ταυτόχρονα μία συναρπαστική πρόκληση για εμένα. Φυσικά έπαιξε ρόλο και ότι εδώ στην Κοπεγχάγη βρίσκεται ο Ζέκα και τα έχει καταφέρει πολύ καλά. Ελπίζω να μπορέσω και εγώ να συνεισφέρω σαν κι αυτόν στην επιτυχία του συλλόγου. Ανυπομονώ να δω το γήπεδο, την πόλη και φυσικά να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη νέα του ομάδα ο Οικονόμου θα αντικαταστήσει έναν άλλον Έλληνα, τον Παπαγιαννόπουλο, ο οποίος πριν από λίγες μέρες πήρε μεταγραφή στην ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Στάλε Σολμπάκεν καλωσόρισε τον Οικονόμου δηλώνοντας: «Από τη στιγμή που πουλήσαμε τον Παπαγιαννόπουλο ψάχναμε κάποιον να συμπληρώσει τους στόπερ και να ανταγωνιστεί με τον (Βίκτορ) Νέλσον, τον (Αντρέας) Μπίελαντ, και τον Ράγκναρ (Σίγκουρσον).

Επίσης ελπίζουμε ότι θα παίξουμε πολλούς αγώνες στη σεζόν, άρα θέλουμε να έχουμε πολλές εναλλακτικές. Ο Μάριος είναι ένας δυνατός κεντρικός αμυντικός που διαβάζει καλά τις φάσεις, βοηθάει στο passing game, είναι πολύ καλός με τη μπάλα στον αέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έρχεται σε εμάς με εμπειρία σε υψηλό επίπεδο, τόσο από την Ιταλία όσο και από την Ελλάδα, αφού ήταν συνηθισμένος να παίζει σε ένα σύλλογο όπου υπήρχε η πίεση του πρωταθλητισμού».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης