Ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τον Γενς Γιόνσον, ο οποίος θα γίνει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ για το καλοκαίρι του 2022, μετά τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Το πρωί της Παρασκευής ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ράντεκ Κουχάρσκι «πέταξε» στη Δανία για να κλείσει το deal και νωρίς το απόγευμα αυτό έγινε πραγματικότητα.

Ο 29χρονος άσος που έμεινε ελεύθερος από την Κάντιθ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και αναμένεται τη Δευτέρα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί άμεσα στη ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιόνσον ξεκίνησε την καριέρα του στην Άαρχους στην οποία ανήκε έως το 2016. Στη συνέχεια έπαιξε για τέσσερα χρόνια (2016-2020) στην Τουρκία με την Κονιασπόρ με την οποία κατέκτησε το κύπελλο και συμμετείχε στο Europa League για δύο συνεχόμενες σεζόν (2016/17 και 2017/18).

Το 2020 πήρε μεταγραφή στην Κάντιθ, «νεοφώτιστη» τότε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, όπου ο Γιόνσον συμμετείχε σε 57 ματς σε δύο αγωνιστικές περιόδους. Επίσης, έχει 5 συμμετοχές στην εθνική Δανίας, στην οποία έκανε ντεμπούτο το Νοέμβριο του 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης