H ΑΕΚ ηττήθηκε την Κυριακή με 2-1 από τον Παναθηναϊκό, κι έτσι, μετά την ήττα από την Μπράγκα που έβαλε «ταφόπλακα» στις μαθηματικές ελπίδες, που είχε για την πρόκριση στους «32» του Europa League, έχασε έδαφος και στη μάχη του τίτλου στη Super League.

Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης», Ίλια Ίβιτς έδωσε το «παρών» τη Δευτέρα στην προπόνηση της ομάδας και έθεσε τους ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» προ των ευθυνών τους, τονίζοντας ότι δεν είδε στο παιχνίδι τους το πάθος που θα έπρεπε να είχαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Απορώ πως κοιμάστε το βράδυ, εγώ δεν έχω κλείσει μάτι. Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μετά από όσα είπαμε μετά την Μπράγκα, μπήκατε με αυτόν τον τρόπο στο γήπεδο. Που ήσασταν;

Κάνατε την πρώτη ευκαιρία στο 75’ και μέσα σε δυο τρία λεπτά από την ώρα που άρχισε το ματς πήγατε να φάτε δύο γκολ; Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εικόνα από ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ίβιτς στους παίκτες.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ στη συνέχεια ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να καταθέσουν τη δική τους άποψη για τους λόγους που η ομάδα μπαίνει με αυτό τον τρόπο στα παιχνίδια της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών τόνισαν πως δεν γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολούθησε διάλογος ανάμεσα σε παίκτες και Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής.

Ο Ιταλός μάλιστα τους ρώτησε αν θεωρούν πως είναι αυτός το πρόβλημα «… και αν είμαι, τότε να φύγω». Δεν αντέδρασε κανείς, ενώ μίλησαν οι αρχηγοί Μάνταλος, Σιμόες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, καθώς και ο Νέλσον Ολιβέιρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης