Φιλική νίκη με 2-0 επί της πολωνικής Κορόνα Κίελσε πέτυχε η ΑΕΚ την Κυριακή στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο του Ρεμές, όπου η «Ένωση» πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δεν είχε όμως την άνεση να δημιουργήσει αρκετές αξιόλογες φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως στο τελευταιο μισάωρο του ματς ανέβασε ακόμη περισσότερες στροφές, με τον Κρισάντους να λύνει στο 70′ τον γόρδιο δεσμό με πλασέ, μετά από ασίστ του Ανάκογλου, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Βάργκας με ωραίο σουτ από πλάγια θέση διαμόφωσε το τελικό σκορ.

Βέβαια η Ένωση μπορούσε να ανοίξει το σκορ νωρίτερα, καθώς έχασε πέναλτι στο 65΄ με τον Βάργκας (απέκρουσε ο Οτσέινα), ο οποίος είχε και δοκάρι στο 82΄.

Ο Δέλλας παρέταξε στο α΄ ημίχρονο την εξής ενδεκάδα: Ανέστης (32΄ Μπαρόχα), Βασιλαντωνόπουλος, Αρθο, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, Γιόχανσον, Σιμόες, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Τζιμπούρ.

Στο β΄ μέρος αγωνίστηκαν οι:
Μπαρόχα (62΄ Βούρας), Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Γροντής, Σιμόες (70΄ Πλατέλλας), Ανάκογλου, Γκάλο, Βάργκας, Ζόριτς, Κρισάντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης