Ικανοποιημένος από την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του μετά το προβάδισμα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Μάσιμο Καρέρα, στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».

«Ήταν ένα ντέρμπι, με πολλή μαχητικότητα και μονομαχίες ως το τέλος. Ισοφαρίσαμε, θεωρώ πως ήταν μια δίκαιη ισοπαλία και για τις δύο ομάδες. Ήταν μια μάχη όπως πρέπει να είναι ένα ντέρμπι. Είμαστε σε μια περίοδο που κάθε λάθος ή κάθε έλλειψη συγκέντρωσης το πληρώνουμε», σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήμασταν ικανοί να αντιδράσουμε και γι΄ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Από άποψη μαχητικότητας και αγωνιστικότητας τα πήγαν πολύ καλά. Ίσως μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά γι΄ αυτό φταίει και ο αγωνιστικός χώρος. Το είδαμε και στην ευκαιρία του Τάνκοβιτς στο τέλος, όπου η μπάλα έσκασε μπροστά του και έφυγε ψηλά».

Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος; «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, ο σημερινός αγώνας μάς δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε και θα δούμε στο τέλος».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης