Στην ταχύτητα της Μπράγκα στάθηκαν τόσο ο Μάσιμο Καρέρα, όσο και ο Νέλσον Ολιβέιρα, στην συνέντευξη Τύπου, παραμονή του αγώνα (22/10, 22:00, Cosmote Sport 2) για τον 7ο όμιλο του Europa League. Ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ αναφερόμενος στην πορτογαλική ομάδα είπε:

«Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μία αξιόλογη ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και τη διακρίνει η ποιότητα και η ταχύτητα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι να μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε το παιχνίδι μας. Η ταχύτητα είναι το κύριο γνώρισμά της όπως είπα και πριν. Οι wingers παίζουν πολύ ψηλά, ξέρουμε ότι είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός και αυτό ακριβώς το στοιχείο τους θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υποστήριξε ότι δεν υπάρχει φαβορί στο αυριανό ματς, ότι έχει σχεδόν καταλήξει στην ενδεκάδα και μίλησε για τον απώτερο στόχο της ομάδας του: «Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός δεν υπάρχει φαβορί για αύριο. Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Να περάσουμε στην επόμενη φάση και από αύριο ξεκινάμε ακριβώς αυτή την προσπάθεια. Κατά 90% έχω καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα».

Τους παίκτες της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Νέλσον Ολιβέιρα ο οποίος δήλωσε: «Περιμένω ισορροπημένο παιχνίδι. Γνωρίζω πολύ καλά αυτή την ομάδα. Πιστεύω ότι όλα τα παιχνίδια στον όμιλο θα είναι ισορροπημένα άλλωστε. Παίζουμε εναντίον μιας πολύ γρήγορης ομάδας όπως είπε νωρίτερα και ο προπονητής μας. Από τη δική μας πλευρά, τόσο σε ατομικά χαρακτηριστικά, όσο και σε σύνολο νομίζω ότι είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, θα μπούμε επιθετικά είμαστε δυνατοί στην άμυνα, άρα δεν υπάρχει φαβορί».

Για τους δεσμούς του με τη Μπράγκα, στην οποία αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής και μέχρι τα 14 χρόνια του, είπε: «Ξέρω αρκετούς παίκτες της Μπράγκα καλά, δεν τους έχω μιλήσει ακόμα. Από πολύ μικρή ηλικία παίζαμε μαζί με τον Παουλίνιο. Δεν μπορώ να μιλήσω για κάποιον συγκεκριμένα που να ξεχωρίζω, γιατί νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια η Μπράγκα ξεχωρίζει ως σύνολο, γι’ αυτό και μπορεί τα τελευταία χρόνια και αποδίδει πολύ καλά ανεξάρτητα με τον προπονητή που εργάζεται στην ομάδα. Φυσικά είναι ξεχωριστό να παίζω στη χώρα μου καλά μόλις ξεκινήσει το ματς είναι απλώς ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου και εμείς οι παίκτες ξεχνάμε όλα τα υπόλοιπα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πιθανή συνύπαρξή του με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ: «Είναι πολύ καλός παίκτης και πολύτιμη προσθήκη. Μου αρέσει να παίζω μαζί του όπως μου αρέσει να παίζω και μαζί με όλους τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης