Την… αλλεργία που έχει στην ήττα φανέρωσε ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα σε συνέντευξή του στο instagram sottoporta, που δημοσιεύει σήμερα η «Gazzetta dello Sport», τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι 
«δεν μου αρέσει να χάνω, γι αυτό προτιμώ να κερδίσω το Europa League από το να πάω στον τελικό του Champions League και να χάσω».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρέρα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την πρόσληψή του στην ΑΕΚ και του στόχους του με την ομάδα: «Ποτέ δεν περίμενα την κλήση της ΑΕΚ, όλα έγιναν γρήγορα. Μίλησα με τη διοίκηση και αποδέχθηκα την πρόταση επειδή είδα ότι είναι ένα σοβαρό έργο, καθώς κατασκευάζουν και το νέο στάδιο που θα είναι έτοιμο το επόμενο έτος. Ο στόχος μας είναι η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα για να προκριθούμε στο Champions League και να κερδίσουμε το κύπελλο. Καταλαβαίνω λίγα ελληνικά. Είμαι τεμπέλης και έχω διερμηνέα, γι ‘αυτό προτιμώ να μιλάω στα ιταλικά, γιατί μεταφέρω καλύτερα τα συναισθήματα και τις σκέψεις μου στους παίκτες».

Για το αν είναι οπαδός της Γιουβέντους: «Ναι, είμαι Γιουβεντίνος. Σίγουρα για έναν ποδοσφαιριστή που παίζει στην ομάδα που είναι οπαδός της, νομίζω ότι είναι ανεκτίμητο. Είναι αδιανόητο όταν αρχίζεις να παίζεις ποδόσφαιρο, αλλά ήμουν τυχερός. Όταν παίζεις, υπάρχει αυτή η λίγο περισσότερη επιθυμία, λίγο πιο ανταγωνιστική κακία, ακριβώς επειδή είναι η αγαπημένη σου ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης