Μπορεί η ΑΕΚ να βρίσκεται στα… σχοινιά, όσον αφορά στη διεκδίκηση της πρόκρισης, μετά την ήττα με 3-1 από την Τραμπζονσπόρ στο ΟΑΚΑ, ωστόσο ο Μιγκέλ Καρντόσο δεν πτοείται.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε ότι δεν χάνει την ενέργεια και την πίστη στη δουλειά του, τονίζοντας ότι υπάρχει ένα ακόμη 90λεπτο στη ρεβάνς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα υπογράμμισε ότι αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι να συγκεντρωθούν οι παίκτες του εν όψει του ματς πρωταθλήματος με την Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε καλά και κάναμε ένα αρκετά ενδιαφέρον πρώτο ημίχρονο, παρά το αποτέλεσμα που βασικά προέκυψε από τα κόρνερ. Πράγματι στο β΄ ημίχρονο είχαμε κάποιες στιγμές, χάσαμε την επιθετική μας τακτική τοποθέτηση, κάναμε λάθος πάσες και ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τις αντεπιθέσεις και πέτυχε το τρίτο γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρέπει να σταθεροποιήσουμε την αγωνιστική μας συμπεριφορά γιατί είχαμε κάποιες καλές στιγμές. Να μην έχουμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Σε κάποιες στιγμές στο β΄ ημίχρονο προσπαθήσαμε να επιτεθούμε για να ανατρέψουμε το σκορ, αλλά το κάναμε γρήγορα και χωρίς σκέψη κι αυτό ήταν πολύ επικίνδυνο.

Χάσαμε τη μπάλα, οι αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές ήταν μεγάλες και ο αντίπαλος δημιούργησε ευκαιρίες. Πρέπει να γνωρίζουμε πώς θα διαχειριζόμαστε αυτές τις στιγμές.

Υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά παιχνιδιού. Φυσικά δεν είμαι ανόητος να νομίζω ότι είναι κάτι εύκολο.

Το πιο σημαντικό είναι ότι σε 72 ώρες έχουμε ένα άλλο παιχνίδι πολύ σημαντικό και θα πρέπει να δώσουμε τη μεγαλύτερη ενέργεια που μπορούμε. Εγώ δεν πρόκειται να χάσω την ενέργειά μου ή να σταματήσω να δουλεύω. Αύριο είναι μια καινούρια ημέρα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης