Έναν βαθμό χρειάζεται η Μπράγκα για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League, όμως στόχος είναι να εφαρμόσει το επιθετικό πλάνο το οποίο τη χαρακτηρίζει. «Θα κρατήσουμε τις δικές μας ιδέες», είπε ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, Κάρλος Καρβαλιάλ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του ματς με την ΑΕΚ (3/12, 19:55, COSMOTE SPORT 3 HD).

«Θα κρατήσουμε τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν από την αρχή της σεζόν. Αντιμετωπίζουμε κάθε ματς με επαγγελματισμό και στόχο να κερδίσουμε. Κόντρα στην ΑΕΚ θα μπούμε να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο παιχνίδι, με δεδομένο ότι παίζουμε στην Ελλάδα. Όμως θα κρατήσουμε τις δικές μας ιδέες» είπε ο πρώην προπονητής του Αστέρα Τρίπολης που ξεκαθάρισε ότι σέβεται απόλυτα την Ένωση: «Εχει δυνατά σημεία η ΑΕΚ. Τη σεβόμαστε, αλλά δε τη φοβόμαστε. Εχει μία καλή οργάνωση, μάχεται για το πρωτάθλημα. Είδαμε ότι δυσκολεύτηκε εδώ με τη Λέστερ. Κόντρα στη Ζόρια το αποτέλεσμα δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του παιχνιδιού. Τη σεβόμαστε 100%, αλλά 100% δε τη φοβόμαστε! Πρέπει να είμαστε σε άριστη κατάσταση και να τα δώσουμε όλα. Κόντρα σε ομάδα γ’ εθνικής της Πορτογαλίας δυσκολευτήκαμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, σχολιάζοντας τη δήλωση του Μάσιμο Καρέρα ότι πιθανότατα θα ξεκουράσει παίκτες ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Καρβαλιάλ δήλωσε: «Και η Μπράγκα και η ΑΕΚ ως μεγάλες ομάδες έχουν 1-2 παίκτες για κάθε θέση. Οπότε και αυτοί οι παίκτες είναι εναλλακτικές με ποιότητα. Το να διαχειριζόμαστε το πρόγραμμα των αγώνων είναι υποχρέωση για τις ομάδες. Όταν λέμε ότι πάμε με τη μέγιστη δυνατότητά μας, εννοούμε ανάλογα με τα παιχνίδια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης