Στο Περιστέρι θα είναι στραμμένα σήμερα όλα τα βλέμματα, καθώς εκεί στις 19.30 (COSMOTE SPORT 1) θα διεξαχθεί η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η «Ένωση», με τον Μανόλο Χιμένεθ να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της, μετά την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία της, θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του «αστεριού» προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης.
Πάντως το έργο των «κιτρινόμαυρων» αναμένεται να είναι δύσκολο, αφενός γιατί θα αντιμετωπίσουν μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που έχει κλέψει την παράσταση με τις εμφανίσεις της (και) στη φετινή Super League και αφετέρου διότι θα παραταχθούν στο Περιστέρι με σημαντικές απουσίες.
Πιο συγκεκριμένα, ο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κρίστιτσιτς, Μπακασέτα και Γαλανόπουλο, οι οποιοι είναι στα… πιτς, λόγω τραυματισμών, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Μάνταλου, ο οποίος τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για τη χειρονομία του απέναντι στον ΠΑΟΚ κι έτσι θα εκτίσει την τιμωρία του στο σημερινό ματς.
Άξιο αναφοράς ότι στην αποστολή της ΑΕΚ θα βρίσκεται ο Σιμόες ο οποίος ενεργοποιήθηκε αγωνιστικά, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον «δικέφαλο».
Στον αντίποδα ο Ατρόμητος θα παραταχθεί στο αποψινό ματς με την «Ένωση» χωρίς τους τραυματίες Βασιλακάκη, Μούγιακιτς και Ουγγράι, ενώ εκτός έμεινε επίσης ο ανέτοιμος Κιβρακίδης, αλλά και ο Ούμπιδες, που δεν συμπεριλήφθηκε για λόγους τακτικής.

Σήμερα η πρώτη μάχη και στο Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης
Εκτός από την πρώτη αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ σήμερα θα διεξαχθεί και η πρώτη μάχη ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Αστέρα Τρίπολης. Πιο συγκεκριμένα η σέντρα θα γίνει στις 17.00 (COSMOTE SPORT2) στο Παγκρήτιο.
Οι Αρκάδες, δεν διανύουν καλή περίοδο στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος. Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στον Μουνάφο για τον επόμενο σχεδόν 1 μήνα, ενώ εκτός είναι κι οι Πασαλίδης – Αραβίδης.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των «8»:

Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης (17.00, COSMOTE SPORT2)
Ατρόμητος-ΑΕΚ (19.30, COSMOTE SPORT1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης