Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και την έξοδος στο επόμενο Champions League στοχεύει η ΑΕΚ, όπως επισήμανε ο άμεσος συνεργάτης του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της ΑΕΚ, Τζιανλούκα Κολονέλο μίλησε στο «footballnews24.it».

Αναλυτικά μίλησε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την εμπειρία του στην ΑΕΚ: «Είμαστε πολύ καλά όλοι και η ΑΕΚ είναι μια υπέροχη ομάδα, στην οποία επικρατεί πολύς ενθουσιασμός. Όταν ήρθαμε εδώ, υπήρχε δυσαρέσκεια για τα αποτελέσματα, αλλά βρήκαμε ένα εκπληκτικό γκρουπ. Από τους παίκτες, μέχρι τους φυσιοθεραπευτές. Ενώ και το κλαμπ μας δίνει τις καλύτερες προϋποθέσεις για να εργαστούμε. Ο κόσμος της ομάδας είναι… τρελός και μας μεταφέρουν όλη την ενέργειά τους».

Για το εάν αποτελεί στόχο, η έξοδος στο Champions League: «Ναι, είμαστε έναν βαθμό πίσω από την δεύτερη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά. Παράλληλα είμαστε και στα ημιτελικά με τον Άρη, όπου νικήσαμε στο πρώτο ματς 2-1. Και οι δύο στόχοι είναι πολύ σημαντικοί για το κλαμπ και τους οπαδούς. Αυτή τη στιγμή, παράλληλα, η ομάδα χτίζει νέο γήπεδο, την «Αγιά Σοφιά». Ελπίζουμε του χρόνου να παίζουμε στο Champions League».

Για το εάν θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα: «Την Τετάρτη είχαν συνάντηση, αναφορικά με τον… δρόμο που θέλουν να ακολουθήσουν. Το «οκ» δόθηκε και έτσι επιστρέφουμε στις προπονήσεις, που θα γίνεται σε γκρουπ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το εάν θεωρεί ότι είναι σωστό να συνεχίζεται το πρωτάθλημα: «Πολλά πράγματα πρέπει να αξιολογηθούν. Ελπίζω πραγματικά να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε ξανά. Τόσο για το κομμάτι του αθλητισμού, όσο και για τους φιλάθλους. Το ποδόσφαιρο, στην πραγματικότητα, είναι ένα μέσο για να… ξεχαστεί ο κόσμος, να του εξαλείψει τον πόνο και να ανακουφιστεί από τις ανησυχίες του».

Για το πως είναι το ιδανικό να διαμορφωθεί το πρόγραμμα: «Να παίζουμε κάθε 7 μέρες θα είναι πιθανό. Θεωρώ ότι το πιο σωστό είναι να παίζουμε δύο με τρία ματς την εβδομάδα.

Για το πόσο θα διαρκέσει η προετοιμασία: «Είμαστε τυχεροί, γιατί όλοι οι παίκτες εκτός από έναν (σ.σ. τον Ολιβέιρα που ήταν στην Πορτογαλία) ήταν στην Ελλάδα. Και ακολουθούσαν καθημερινά όσα τους έλεγαν οι γυμναστές από το skype. Έχουμε ένα υπέροχο γκρουπ ποδοσφαιριστών, που ακολούθησαν τέλεια το πρόγραμμα».

Για το εάν θα έχει αρνητικές επιπτώσεις σε ψυχικό επίπεδο η διακοπή: «Δεν νομίζω. Το μόνο αληθινό πρόβλημα, είναι η έλλειψη ρυθμού. Πριν την διακοπή είχαμε κάνει 12 νίκες, 4 ισοπαλίες και μία ήττα. Δουλεύουμε πολύ καλά και έχουμε άριστη φυσική κατάσταση. Τις προηγούμενες εβδομάδες μιλάγαμε συχνά με τους παίκτες και όλοι ήθελαν να ξεκινήσουμε πως και πως. Δεν μπορούσαν άλλο, ήταν ανυπόμονοι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης