Ρεπορτάζ: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Αποτελεί εξέχον μέλος της «νουβέλ βαγκ» της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν ένα χρόνο υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την «Ένωση», τα πήγε πολύ καλά στην προετοιμασία της ομάδας και, αφού «ψήθηκε» τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Β’ ομάδα του συλλόγου στα γήπεδα της Super League 2, πλέον είναι έτοιμος να κάνει ό,τι περνάει από το… πόδι του (κυρίως το αριστερό, που είναι το καλό του), προκειμένου να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων», τη χρονιά που θα μπει ο «δικέφαλος» στην «Αγια-Σοφιά».

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Ρουκουνάκη, έναν box-to-box μέσο, ο οποίος χρίστηκε διεθνής με την Εθνική U19 και είναι ένα από τα πιο ελπιδοφόρα προτζεκτς του «δικεφάλου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κρητικός μέσος πάντως δεν παίζει μεγάλη μπάλα μόνο στα γήπεδα αλλά και στο… πανεπιστήμιο.

Σπουδάζει οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕ και, παρά το γεγονός ότι οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις έχουν αυξηθεί, εκείνος φροντίζει να μην αφήνει σε δεύτερη μοίρα τις σπουδές του.

Ο 21χρονος άσος, με καταγωγή από το Ρέθυμνο, που ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τις υποδομές του Ολυμπιακού, την Τετάρτη ήταν ομιλητής στο Δεύτερο δημοτικό σχολείο Βριλησσίων.

Μίλησε στα παιδιά για το πώς μπορούν να συνδυαστούν οι σπουδές και το ποδόσφαιρο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, μιλώντας στο zougla.gr, χαρακτήρισε τιμή του που είχε την ευκαιρία να περάσει κάποια μηνύματα σε μαθητές της πέμπτης και της έκτης δημοτικού.

Μας περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην προσπάθειά του να συνδυάσει σπουδές και ποδόσφαιρο, ενώ μας αποκάλυψε ότι το μεγάλο του όνειρο είναι να παίξει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, την «Αγια Σοφιά-ΟPAP Arena».

Ακούστε όσα δήλωσε στο zougla.gr o Kωνσταντίνος Ρουκουνάκης:

 

Φωτογραφίες από την ομιλία του στους μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Βριλησσίων:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης