Κοντονής: «Σε άριστο κλίμα η συνάντηση με την Original»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016, 21:28
Κοντονής: «Σε άριστο κλίμα η συνάντηση με την Original»
Σε άριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε, όπως τονίζει με ανακοίνωσή του το Υφυπουργείο Αθλητισμού, η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με αντιπροσωπεία της Original 21.

Αναλυτικά:

«Συνάντηση με εκπροσώπους της Original 21, των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ είχε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής. Ο κ. Κοντονής εξέφρασε την επιθυμία να συνομιλήσει με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ μετά τη διαμαρτυρία που έκαναν στην είσοδο του Υπουργείου Παιδείας, όπου συστεγάζεται η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για να ακούσει τις όποιες ενστάσεις τους και να συζητήσει τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους για τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η συζήτηση έγινε σε άριστο κλίμα, με τους εκπροσώπους της Original 21 να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για το καθεστώς που επικρατεί στο ποδόσφαιρο. Η συζήτηση έφτασε και στην επικείμενη θέσπιση της κάρτας φιλάθλου, ζήτημα για το οποίο η Original 21 είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις της. Ο κ. Κοντονής αναφέρθηκε στην προτεραιότητα εξυγίανσης του ποδοσφαίρου, την προσπάθεια καταπολέμησης της βίας και επέμεινε στη συνεισφορά των οργανωμένων οπαδών στη δημιουργία υγιούς ποδοσφαιρικού τοπίου στη χώρα».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016, 22:29