Τον δρόμο της σιωπής ακολουθεί ο Νίκος Κωστένογλου, όσον αφορά τα σενάρια περί διαδοχής του, όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο τεχνικός της ΑΕΚ στις καθιερωμένες δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

«Δεν ασχολούμαι με όσα λέγονται ή γράφονται, σιωπώ και συνεχίζω με αξιοπρέπεια και συναίσθηση της ευθύνης που έχω αναλάβει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εγώ ακολουθώ τον δρόμο της σιωπής και, έχοντας συνταξιδιώτες την υπομονή και την επιμονή, θα συνεχίσω το δρόμο μου. Συνολικά πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να κερδίσουμε το παιχνίδι», είπε ο προπονητής της ΑΕΚ που αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει από τον Αύγουστο, όταν και αντικατέστησε τον Μιγκέλ Καρντόσο:

«Κάθε εβδομάδα είναι δύσκολη από τότε που ήρθα στην ομάδα. Ποτέ δεν έχουμε όλο το ρόστερ στα χέρια μας. Έχουμε πολλαπλά προβλήματα και το περίεργο είναι ότι δεν προέρχονται από μυϊκούς τραυματισμούς. Εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα παιχνίδια με τα όπλα που έχουμε.

Τώρα υπάρχει πρόβλημα με τον Βέρντε, που δεν θα τον αφήσει πολύ καιρό εκτός, ενώ έχει τεθεί εκτός και ο Τσιγκρίνσκι. Είχαμε ήδη κάποια προβλήματα, ενώ και τα παιδιά που επιστρέφουν χρειάζονται χρόνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στις σχέσεις του με τη διοίκηση, ανέφερε ότι «…είναι άριστες. Είναι πολύ σημαντικό που με εμπιστεύτηκαν. Είναι σίγουρο ότι έχουμε την ικανότητα και την εμπειρία να κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για τον σύλλογο μας».

Τέλος, για το αυριανό (30/11, 19:30) ματς με τους Κρητικούς δήλωσε: «Ο ΟΦΗ παίζει επιθετικά και έχει μεγάλη ποιότητα. Μοιάζει με τον Άρη αλλά έχει διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης.

Είναι τεράστιος ο βαθμός δυσκολίας, αλλά επιβάλλεται να νικήσουμε το παιχνίδι με κάθε θεμιτό μέσο. Θα τα δούμε αύριο όλα στον αγωνιστικό χώρο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης