Παρά την ήττα με 2-1 από τη Λέστερ στο ΟΑΚΑ ο Νέναντ Κρίστιτσιτς τόνισε ότι η ΑΕΚ συνεχίζει με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «κόντρα σε τέτοιο αντίπαλο αποδείξαμε ότι είμαστε ομάδα σε υψηλό επίπεδο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος μέσος στην κάμερα της Cosmote:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν κακοί. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεχθήκαμε το πρώτο γκολ.

Συνεχίσαμε να προσπαθούμε και δεχτήκαμε και το δευτερο λίγο πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος κάναμε μια πολύ καλή αρχή αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να πάρουμε κάποιους βαθμούς από το παιχνίδι.

Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο, πρέπει τώρα να κοιτάξουμε μπροστά στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Μετά από αυτό το ματς φεύγουμε με αυξημένη αυτοπεποίθηση. Μπορεί όταν χάνουμε, να βγαίνουν και να λένε ότι δεν είμαστε καλοί, αλλά κόντρα σε τέτοιο αντίπαλο αποδείξαμε ότι είμαστε ομάδα σε υψηλό επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την έλευση των τραυματισμών θα είναι καλύτερα τα πράγματα γιατί θα έχει περισσότερες λύσεις ο προπονητής και τα παιδιά θα βοηθήσουν.Έχω παίξει πολλά παιχνίδια με τον Σάκχοφ τον τελευταίο καιρό. Το καλύτερο για έναν παίκτη είναι να αγωνίζεται πολύ παρά να κάνει πολλές προπονήσεις και να αγωνίζεται λίγο».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης